Praktijk info

Op dit moment hanteren wij een patiëntenstop. Het is dus helaas niet mogelijk om u als nieuwe patiënt in te schrijven bij onze praktijk. Dit doen wij om onze bestaande patiënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en wachttijden niet op te laten lopen.

Voor het wijzigen van uw gegevens kunt u ons bellen op 0493-322449 of mailen naar praktijk@tandartsserrarens.nl.

Samenwerking met Infomedics


In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Website Infomedics
Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel en eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Betalingsregeling treffen
Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de onderstaande link en vul het formulier volledig in. Betalingsregeling Infomedics

Status van uw betaling controleren
Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op de rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.

Overige vragen
Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de Veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.

Contactgegevens
Telefoonnummer: 036 - 20 31 900 (lokaal tarief)
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.
E-mail: rekening@infomedics.nl
Postadres: Postbus 60108, 1320 AC Almere

Adres

Tandartspraktijk Serrarens:
Europastraat 153
5751 AP Deurne